20 mars 2011

Bada i Buenos Aires

Hav är inte alltid lika med bad, det har vi ju bittert fått erfara här i två månader nu. Det kanske är bra. Buenos Aires skulle nog ha dubbelt så många invånare/turister om staden utöver sin grymhet dessutom skulle vara en badort. Men SÅ frustrerande i värmen också, om man inte är privilegierad nog att ha en pool på taket eller på innergården (ibland ser man genom husens glasinklädda foajéer att de, de privilegierade, ligger där).

Men så till slut så hittade vi ju ett vattenland (utsikten från Golgata, remember?), öppet för allmänheten, och dit åkte vi en ledig dag för någon vecka sen.

Stället heter Parque Norte och är en stor sportanläggning. För att komma in i pool-delen krävdes egentligen en läkarundersökning, men den undvek vi smidigt genom att rynka pannan och se ovanligt oförstående ut. En blond turist i Raybans har väl ändå inga fotproblem, tänkte de nog.


Där inne var det fullsmockat, men god stämning. Vi valde ut ett parasoll och slog oss ner (det fuskade vi tydligen också till oss, dock helt omedvetet).


Vatten!


En nöjd kille med en god bok.



PARQUE NORTE ligger här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar